RODA´23 speelde in de derby tegen Sporting Martinus met 1-1 gelijk in het de 4de klasse van het zaterdagvoetbal.
RODA´23 speelde in de derby tegen Sporting Martinus met 1-1 gelijk in het de 4de klasse van het zaterdagvoetbal. Koos van der Leest

Matige resultaten in slotfase voetbalcompetitie

20 mei 2019 om 10:47 Sport

AMSTELVEEN De voetbalcompetities zitten met nog één wedstrijd te gaan in de slotfase. AMVJ verloor zaterdag in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal met 0-1 van EDO. Amstelveen Heemraad leed in de derde klasse een forse nederlaag tegen Amstelveen Heemraad. Sporting Martinus speelde in de vierde klasse gelijk in de derby tegen RODA´23. In het zondagvoetbal speelde Sporting Martinus op de valreep nog gelijk tegen Bloemendaal in de derde klasse. RODA '23 en NFC liepen in respectievelijk de tweede en de vierde klasse tegen een nederlaag aan.

ZATERDAGVOETBAL

2A AMVJ – EDO 0-1 AMVJ kon het in eigen huis net niet redden tegen EDO. De bezoekers keerden met een 0-1 overwinning en drie punten terug naar huis. De hoogst spelende Amstelveense ploeg staat momenteel op een 9de plek op de ranglijst met 32 competitiepunten uit 25 gespeelde wedstrijden. Zondag speelt AMVJ de laatste wedstrijd van de competitie uit bij het op de vierde plaats staande OSV.

3C Buitenboys – Amstelveen Heemraad 7-1 Amstelveen Heemraad heeft geen goed weekeinde achter de rug. In de uitwedstrijd tegen Buitenboys liep de Amstelveense ploeg tegen een zware nederlaag aan. Buitenboys scoorde maar liefst 7x en daartegenover kon Amstelveen Heemraad slechts 1 goal stellen. Met nog 1 wedstrijd te gaan bezet Amstelveen Heemraad de 9de plaats op de ranglijst en heeft het 31 punten weten te vergaren na 25 gespeelde wedstrijden.

Uitslagen 4D: Sporting Martinus - RODA´23 1-1; Rkavic – FC Amsterdam FC 12-3; Zuidoost United – Ouderkerk 6-2.

ZONDAGVOETBAL

2B DWS – RODA'23 3-1 Het is RODA'23 niet gelukt om nog enigszins zicht te houden op de nacompetitie. Daarvoor had de hoogst spelende Amstelveense ploeg moeten winnen in Amsterdam tegen DWS. Het werd echter een 3-1 overwinning voor DWS. De Amsterdammers gingen beter om met hun scoringskansen dan de Amstelveners en dat leverde een 3-0 voorsprong op voor de thuisploeg. Het lukte nog wel om de eer te redden want kort voor het laatste fluitsignaal zorgde Quint Piris voor de enige Amstelveense treffer. Op 26 mei speelt RODA'23 zijn laatste competitiewedstrijd thuis tegen PVCV.

3C Bloemendaal – Sporting Martinus 2-2 (2-1) Sporting Martinus speelde gelijk en door dat resultaat zijn de kansen op de nacompetitie verlopen. Binnen 5 minuten na aanvang kwam Sporting Martinus op 0-1 voorsprong dankzij een assist van de jonge Nils Spooren die Nils Rekkers in staat stelde te scoren. Het was echter korte vreugde want vrij snel daarna werd het 1-1. Een misverstand in de achterhoede was er de oorzaak van dat Bloemendaal nogmaals het net wist te vinden met als gevolg een ruststand van 2-1. In blessure tijd dwongen de Martianen toch een puntendeling af omdat Niek Koning gelijk maakte 2-2.

4D RCH – NFC 3-2 NFC verloor zondag de uitwedstrijd tegen RCH met 3-2. De Amstelveense ploeg ging goed van start in de competitie, maar zakte steeds verder weg op de ranglijst. NFC eindigde na deze wedstrijd op de negende plaats op de ranglijst met 29 competitiepunten uit 22 wedstrijden

Ben Douglas

Buitenboys was te sterk voor Amstelveen Heemraad.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie