De meiden van niveau 5 met hun eerste prijs.
De meiden van niveau 5 met hun eerste prijs. Aangeleverd

Driemaal is scheepsrecht bij Turnvereniging United Amstelveen

28 maart 2022 om 13:30 Atletiek

AMSTELVEEN In navolging op vorig jaar waarbij de succesvolle turnsters een zilveren (Niveau 4) en gouden medaille (Niveau 5) in de wacht wisten te slepen was het deze maand ook weer raak. De Niveau 5-dames Lotte van der Laan, Arwen Thijsse, Nicky Hoogendijk, Emma Benits, Faye Dubbers, Matilde Pires Silva, Sofie van der Kleij en Arwen Teijsse sleepten tijdens de tweede voorwedstrijd van Rayon Amsterdam de gouden medaille in de wacht. Ook bij de Niveau 4-dames was het raak. Amanda Quak, Rozanne de Jong, Britt Spiegelenburg, Eleni Benits, Sofie van Kleij (Diede van Leeuwen was ziek) beëindigden deze voorwedstrijd met een gouden medaille. Niveau 4 en 5 worden beide getraind door Maud Sanders en Madelon de Koning.

Tijdens de nationale kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap in Purmerend behaalden de dames van het Niveau 1 afgelopen weekend een zilveren medaille in de pupillencategorie. Dewi Bernard, Loes van Zuijlen, Mariana Staneva en Masha Ryzhova behaalden een prachtige tweede plaats. 

Bij de jeugd 1e divisie plaatste Sophie Amelink zich voor kwalificatie van het Nederlands kampioenschap in haar categorie. Hoofdtrainster Lisa Snel was zeer tevreden over de kwaliteiten van de drie teams. Turnvereniging United Amstelveen heeft laten zien wat zij waard is met maar liefst twee zilveren en één gouden medaille in ‘the pocket’. Deze prestatie op het hoogste turnniveau in Nederland is zeker een applausje waard en smaakt naar meer, vindt de turnvereniging. Kijk voor informatie op: www.united-amstelveen.nl

Tweede prijs niveau 4. (Foto: aangeleverd)


Tweede prijs voor de dames van Niveau 1. (Foto: Aangeleverd)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie