Mark Tuitert.
Mark Tuitert. Aangeleverd

Promotieteam Uitvaartverzekeraar Ardanta komt naar Amstelveen

20 juli 2022 om 14:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Uitvaartverzekeraar Ardanta, een merk van a.s.r., lanceert donderdag 21 juli een zomercampagne waarvan de video ‘Met wie breek jij het ijs’ onderdeel is. Daarnaast gaat een promotieteam waterijsjes uitdelen in vijf grote steden waaronder Amstelveen. Ook wordt een actieflyer uitgereikt.

Met deze video, waarin oud-Olympisch kampioen schaatsen Mark Tuitert een hoofdrol speelt, wil Ardanta anderen inspireren een fijn en open gesprek te voeren over het leven en de dood. Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst tweederde van alle Nederlanders het een moeilijk gespreksonderwerp vindt. En 21% denkt er liever helemaal niet over na. Met de ‘breek het ijs-gesprekken’ wil Ardanta Nederlanders stimuleren om in gesprek te gaan. 

Oud-Olympisch kampioen Mark Tuitert vertelt in de video heel open over zijn eigen gevoel en kijk op het leven en de dood. De schaatser beantwoordt ook een aantal levensvragen die een inspiratie kunnen zijn om met naasten zo’n ‘breek het ijs-gesprek’ te hebben. Zo zegt hij: “Leef vol, ga het aan en deel het leven!” Mark verloor zijn moeder in 2011. Zij was tien jaar ziek, wat grote impact had op zijn sportcarrière en privéleven. Daarvan leerde hij het leven te vieren! Mark is getrouwd en vader van een dochter (9) en zoon (3).  

Het promotieteam is donderdag 28 juli van 13.00 tot 17.30 uur aanwezig in Winkelcentrum Stadshart. Kijk voor meer informatie op Ardanta.nl/deelhetleven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie