Biljartcentrum Park Startbaan is uitgebreid met een biljartschool.
Biljartcentrum Park Startbaan is uitgebreid met een biljartschool. Biljartcentrum Park Startbaan
ZAKELIJK

Biljartcentrum Park Startbaan opent biljartschool

8 maart 2023 om 16:00 Sport

AMSTELVEEN Biljartcentrum Park Startbaan, waar 10 biljartverenigingen wekelijks spelen, is uitgebreid met een biljartschool. Biljartschool Park Startbaan is toegankelijk voor iedereen, die graag wil biljarten en zijn of haar spel wil verbeteren. 

Alle biljarters zijn van harte welkom bij de nieuwe biljartschool, of ze nu bij één van de verenigingen spelen, of zelf een tafel huren, of helemaal nog niet hebben gespeeld bij Biljartcentrum Park Startbaan. Ook spelers, die ergens anders biljarten, kunnen les komen nemen bij de nieuwe biljartschool.

Biljartschool Park Startbaan start met drie biljartleraren, die lessen, clinics en persoonlijke training geven. Het zijn Paul Beijnes, Peter Oskam en Richard Gustke, biljartleraren met de nodige ervaring. Zij bieden een breed lesprogramma aan voor zowel beginnende, als gevorderde spelers, die hun vaardigheden willen verbeteren.

Alle drie de leraren stellen een persoonlijk lesprogramma samen, zowel in privélessen als voor kleine groepjes, die gezamenlijk les willen nemen.

Een goed overzicht van de mogelijkheden van de biljartschool en een profiel van de drie leraren is te vinden op de website www.parkstartbaan.nl/biljartcentrum. Daar kunnen de lessen ook worden geboekt, de eerste lessen zijn inmiddels al begonnen.

SOCIALE FUNCTIE

Park Startbaan heeft samen met de verenigingen, die er wekelijks spelen het initiatief genomen om het biljartcentrum uit te breiden met deze nieuwe biljartschool. Heel belangrijk is de sociale functie van biljarten, maar veel spelers, die wekelijks spelen willen toch ook hun spel op een hoger niveau brengen. Gekozen is voor een open en voor iedereen toegankelijke biljartschool, omdat het biljartcentrum een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de biljartsport.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie