De schouwburg zoekt jongeren van 15 tot 21 jaar die meer willen weten over het theater en het leuk vinden om een podcast op te nemen.
De schouwburg zoekt jongeren van 15 tot 21 jaar die meer willen weten over het theater en het leuk vinden om een podcast op te nemen. Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen zoekt jongeren om een podcast te maken

24 maart 2023 om 10:44 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen wil graag een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Een van de speerpunten is het betrekken van jongeren bij het theater. in dat kader zoekt de schouwburg jongeren tussen 15 en 21 jaar die graag meer willen weten over het theater en het leuk vinden om een podcast op te nemen.

De deelnemers gaan samen met Sarah van de schouwburg op onderzoek uit in het theater. Om mee te kunnen doen hoeven ze nog niets te weten over theater of toneel, of het maken van een podcast. Met elkaar bezoeken ze voorstellingen en praten na over wat ze gezien hebben. De jongeren ontmoeten artiesten en mensen die in de schouwburg achter de schermen werken, zoals de programmeur en technici. Ook komen ze op plekken waar het publiek normaal niet komt. 

Van alle belevenissen maken ze een podcast, die professioneel wordt opgenomen en afgemixt. Daarvoor mogen ze ook hun eigen ‘beats’ en ‘sounds’ maken. 

Het project loopt van eind maart tot en met mei en bestaat uit zes sessies. Deelname is gratis. Aanmelden kan nog via: schouwburgamstelveen.nl/jong

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie