In het nieuwe jaar gaan ook weer cursussen op het gebied van beeldende kunst van start.
In het nieuwe jaar gaan ook weer cursussen op het gebied van beeldende kunst van start. Hans van der Woerd
Advertorial

Ook in het nieuwe jaar van alles te doen bij Platform C

28 december 2022 om 13:00 Overig

AMSTELVEEN Achter de gevel van Stadsplein 99 in het hart van Amstelveen bevindt zich een bijzondere accommodatie, met leslokalen, studio’s, zalen en podia: Platform C. Een team van enthousiaste docenten en medewerkers biedt daar aan bewoners van Amstelveen en omstreken een pakket van uiteenlopende educatieve activiteiten - van muziek, dans en creatieve vakken tot en met taalcursussen en kunstgeschiedenis.

KORTE CURSUSSEN Naast het lopende programma van onder andere jaarcursussen en masterclasses zijn er korte cursussen te volgen bij Platform C. In januari gaat een nieuwe reeks van start met cursussen op het gebied van muziek, dans, urban arts, beeldende kunst, talen en media. Voor iedereen een gelegenheid én mooie aanleiding om in het nieuwe jaar de daad bij het goede voornemen te voegen.   

VOOR IEDEREEN Het educatieve programma van Platform C is bedoeld voor iedereen. De drempel van Stadsplein 99 wordt zo laag mogelijk gehouden. De korte cursussen in januari bieden dan ook mogelijkheden voor de allerkleinsten, jongeren en volwassenen. Houders van een Amstelveenpas kunnen bij veel cursussen in aanmerking komen voor een aanzienlijke korting. 

JONG GEDAAN Zelfs de allerkleinsten, van 0 tot 2,5 jaar, zijn welkom bij Platform C. Voor hen start in januari de cursus Muziek met baby’s en peuters. Kinderen tussen 4 en 5 jaar kunnen zich spelenderwijs ontwikkelen in de cursus Kleuterdans, terwijl 6- tot 8-jarigen in de cursus Kidsdance hun eerste ervaring met verschillende dansstijlen kunnen opdoen. Voor jong teken- en schildertalent (6 tot 12 jaar) is er de speciale Talentenklas – een inspirerende ontdekkingsreis langs dieren, weelderige bloemen en bomen. Al deze korte cursussen gaan in de tweede week van januari van start. 

(Tekst gaat door onder de foto)


Ook voor kinderen heeft Platform C een gevarieerd aanbod. - Foto: Hans van der Woerd

URBAN ARTS & MEDIA Binnen de discipline urban arts worden in januari nieuwe cursussen aangeboden voor jongeren in verschillende leeftijdsgroepen, grofweg tussen 12 en 16 jaar: Rap & Beats, Graffiti en DJ-les. Heerlijk voor youngsters die naar mogelijkheden zoeken om hun creatieve ei en energie kwijt te kunnen. Jongeren tussen 12 en 20 jaar zijn welkom bij de cursus Filmen en Vloggen met je Smartphone om alle basiskneepjes van het vak direct in de praktijk toe te passen. 

NOOIT TE OUD OM TE LEREN Voor iedereen vanaf 17 jaar die verder wil, kennis wil opfrissen of nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen, staat er in januari een prachtig pakket van activiteiten klaar. Daaronder een breed assortiment creatieve vakken, taalcursussen, gebarentaal, samenspel in een orkest en ballet voor volwassenen. 

TEVEEL OM OP TE NOEMEN Het complete aanbod van cursussen per januari 2023 is terug te vinden op de website van Platform C, platform-c.nu, overzichtelijk gerangschikt op discipline en leeftijd. Inschrijving hiervoor is geopend. 

Wie nog vragen heeft, kan mailen (info@platform-c,nu), bellen (020-647 14 57) of is welkom bij de balie van Platform C aan het Stadsplein.


Het educatieve programma van Platform C is bedoeld voor iedereen. - Foto; Hans van der Woerd

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie