Afbeelding
Cobra Museum voor Moderne Kunst

Alles draait om ontdekken en experimenteren!

24 november 2022 om 10:00 Overig Deel je nieuws

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst beoogt met het educatieve programma voor het onderwijs een interactief museum te zijn en een plek waar participatie, ontdekken en beleven centraal staan. Daarbij verbinden we het erfgoed van de Cobra-beweging met hedendaagse kunst en actuele kwesties.

Momenteel is de tentoonstelling Kosmogonie. Zinsou, een Afrikaanse kunstcollectie, te zien in het Cobra Museum. Een prachtige, vrolijk makende verzameling van hedendaagse kunst van het Afrikaanse continent. Met een selectie van ruim 130 kunstwerken (sculpturen, foto’s, schilderijen en installaties) is de eerste etage van het museum gevuld met kleurrijke kunst van kunstenaars uit het Afrikaanse continent en Frankrijk. 

Speciaal voor deze tentoonstelling biedt het museum uitgebreid educatieprogramma voor het basisonderwijs aan. Een actieve rondleiding vormt de basis van het programma en is uit te breiden met voorbereidende- en/of reflectielessen op school of een creatieve workshop in het atelier van het museum.  

Liever een op maat gemaakt programma of een groter project voor uw school geïnspireerd op de deze tentoonstelling? Neem dan gerust contact op met de afdeling Educatie activiteiten@cobra-museum.nl 020-5475031

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie