Burgemeester Tjapko Poppens tijdens een eerdere editie van het Amstelveen Sportgala.
Burgemeester Tjapko Poppens tijdens een eerdere editie van het Amstelveen Sportgala. AmstelveenSport

Aanmelding van kandidaten voor prijzen op Amstelveen Sportgala geopend

16 november 2022 om 15:28 Overig

AMSTELVEEN Sporttalenten, verenigingen, coaches en vrijwilligers kunnen vanaf heden aangemeld worden als kandidaten voor de titels die op vrijdagavond 10 februari 2023 uitgereikt worden tijdens het Amstelveen Sportgala. Ook Amstelveense sportkampioenen kunnen zich aanmelden voor de huldiging die traditiegetrouw tijdens deze feestelijke avond plaatsvindt. Het Amstelveen Sportgala is daarnaast ook de plek de Sporter en Talent van het jaar worden gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje worden gezet. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 23 december 2022.

HULDIGING KAMPIOENEN Het Sportgala kan op 10 februari 2023 na jaar van afwezigheid weer doorgaan. Bij deze gelegenheid pakt AmstelveenSport groots uit. Dit jaar worden de kampioenen van maar liefst drie jaren: 2020, 2021 en 2022 gehuldigd. Uit de kampioenen van 2022 wordt de Sporter van het Jaar 2022 gekozen. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders.

Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt ook het Talent van het Jaar 2022 bekendgemaakt en de winnaar van de verenigingsprijs. Nieuw dit jaar is de huldiging van de Coach van het Jaar. Aanmelden van coaches voor deze titel kan ook vanaf heden. Dat geldt ook voor vrijwilligers van sportverenigingen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar.

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op https://amstelveensport.nl/sportgala/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie