Al één keer eerder viel de XL-trekking van de Staatsloterij bij De Posthoorn.
Al één keer eerder viel de XL-trekking van de Staatsloterij bij De Posthoorn. Rosanne Kok | Archief

Hoofdprijs Staatsloterij XL-trekking valt opnieuw bij De Posthoorn in Amstelveen

11 november 2022 om 15:55 Overig

AMSTELVEEN De hoofdprijs van de Staatsloterij XL-trekking van 10 november is gevallen op een lot dat verkocht is via Cigo de Posthoorn in Amstelveen.

Een vaste klant van de winkel is de gelukkige winnaar met een 1/5e XL staatslot. “De stemming hier is niet te beschrijven: dit is zó leuk! We zijn hartstikke blij! Deze klant koopt elke maand een straatje vijfjes en zie: een heerlijk deel van een miljoen!”, aldus eigenaar Hans Poll. 

De hoofdprijs bedroeg deze maand één miljoen euro. Omdat de winnaar een 1/5e lot had, mag hij twee ton bijschrijven op zijn bankrekening. Poll: “We maken onze naam waar. We zijn de nummer één van Nederland als het gaat om lotenverkoop. Mensen komen van heinde en verre om loten te kopen, ook via de webshop krijgen we bestellingen vanuit heel Nederland. De klant kwam zijn prijs vandaag al gelijk ophalen en het was gelijk feest natuurlijk. Dit is echt hartstikke leuk!”, aldus de enthousiaste eigenaar.

Het is niet de eerste keer dat er bij De Posthoorn een winnend lot verkocht is, er vallen regelmatig grote prijzen. Dit is bijvoorbeeld de tweede keer dat de XL-trekking van de Staatsloterij via deze winkel valt. Eerder dit jaar had Poll ook al een grote prijs te verdelen voor een winnend kraslot. Poll hoopt dat dit niet de laatste prijs gaat zijn dit jaar. Stiekem hoopt hij er op dat het najaarslot ook in zijn winkel valt. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie