Afbeelding
Cobra Museum

Cobra Museum organiseert Burendag

15 september 2022 om 23:50 Overig Deel je nieuws

Het Cobra Museum organiseert op zaterdag 24 september: Burendag. De dag om elkaar te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen en samen iets moois te ondernemen met mensen uit de buurt, maar ook met andere Amstelveners.

Beter een goede buur…

Tussen 14.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om mee te komen werken aan een bijzonder gemeenschappelijk schilderij onder de titel Beter een goede buur… Op dit kunstwerk kun je iets achterlaten van jezelf als ‘buur’ van het Cobra Museum. We maken het werk in Cobra-stijl dus voel je vrij om er met verf, krijt, potlood en allerlei andere materialen iets moois van te maken. Ondertussen staat de koffie klaar en nodigen we je van harte uit om een ‘buren-praatje’ te maken met de andere deelnemers.

Na afloop komt het schilderij op de ramen van de Voordrachtszaal van het museum te hangen, zodat jouw werk goed zichtbaar is voor de buurt. Hier zal het nog een week blijven hangen, zodat je het werk ook kunt tonen aan je andere buren. Deze activiteit heeft een vrije inloop, dus je kunt op elk tijdstip tussen 14.00 en 16.00 uur langskomen. De locatie is de Voordrachtzaal, tussen de kunstwerken van de tentoonstelling Verzameld voor Amstelveen. Meer informatie is te vinden op www.cobra-museum.nl 

*Om gratis toegang te krijgen tot de tentoonstelling Verzameld voor Amstelveen en de activiteit Beter een goede buur… neem je iets mee waaruit blijkt dat je in Amstelveen woont.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie