Stones Sessions in 'Sympathy for the devil'.
Stones Sessions in 'Sympathy for the devil'. Sam Wolting

Stones Sessions met ‘Sympathy for the devil’ in Amstelveen

19 november 2022 om 16:00 Muziek

AMSTELVEEN Stones Sessions brengt op donderdag 1 december de muziektheatervoorstelling ‘Sympathy for the devil’ in Schouwburg Amstelveen. De show gaat over twee stijliconen van de jaren zestig die de muzen van de Rolling Stones waren: Marianne Faithfull en Anita Pallenberg. Ze belichamen de vrijheidsdrang van een hele generatie. Stones Sessions brengt het ongefilterde verhaal op de soundtrack van de Rolling Stones.

Het verhaal begint in 1966 als alles moet anders: een nieuwe wereld met eigen muziek, mode en een eigen moraal. Het betekent  het einde van een preutse generatie. Middenin die draaikolk ontmoeten Marianne Faithfull en Anita Pallenberg elkaar, het begin vaneen levenslange vriendschap. Beeldschoon en avontuurlijk storten ze zich in een leven in de spotlights, om het tot op de bodem leeg te slurpen. 

In ‘Sympathy for the Devil’ volgt het publiek Anita en Marianne backstage en toont een leven vol pieken, maar ook onvoorstelbaar diepe dalen. Het is een verhaal over liefde en verleiding in een actuele, rauwe productie, waarin de parallellen met het ‘nu’ groter zijn dan gedacht.

Voor meer informatie schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie