Afbeelding
Aangeleverd

Martijn Fischer zingt 7 oktober hits van Hazes in P60

8 juli 2022 om 15:50 Muziek

AMSTELVEEN Dit najaar zal Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. In maar liefst dertien poppodia verspreid door het hele land zingt hij de grootste en bekendste hits van André Hazes. Daarbij wordt hij begeleid door zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreedt. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan.

“Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes-fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren. Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.” De acteur en zanger is vooral bekend van zijn vertolkingen van André Hazes, maar was ook te zien in tal van theater-, televisie- en filmproducties zoals Baantjer, Gooische Vrouwen en Onze Jongens.
Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud. Vrijdag 7 oktober staat Martijn Fischer in P60 aan het Stadsplein. De kaarten kosten 25 euro en zijn beschikbaar via de website van P60: www.p60.nl/martijnfischer

Of via de TicketMaster link.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie