Sinterklaas in het Selfiehuis in het Stadshart.
Sinterklaas in het Selfiehuis in het Stadshart. Stadshart Amstelveen

Sinterklaas neemt weer intrek in Selfiehuis in Stadshart Amstelveen

1 november 2022 om 12:15 Evenementen

AMSTELVEEN Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in Amstelveen en dat is tevens de dag dat het Sinterklaas Selfiehuis weer opent in Stadshart Amstelveen. In het interactieve selfieparadijs kunnen kinderen zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruitziet, plaatsnemen achter het bureau om een brief of tekening te maken en cadeaus in de schoorsteen stoppen. Selfie’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. De ingang is op Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en de toegang is gratis.

Rond de feestdagen staan er nog meer activiteiten op het programma. Zo is vanaf zaterdag  19 november is De Berenparade weer te aanschouwen in Stadshart Amstelveen. Door het gehele winkelcentrum staan 14 metershoge verlichte beren die allemaal hun beroep uitbeelden. Ook andere dieren uit het dierenrijk ‘twinkelen’ in Stadshart Amstelveen. In het Binnenhof komt een grote berenfamilie te staan dat tevens dient als plek om foto’s te maken.

(Tekst gaat door onder de foto)


De verlichte Berenparade in het Stadshart. - Foto: Stadshart Amstelveen

Tijdens dit winterseizoen zal ook het prentenboek ‘Een beregoede nacht’, dat zich afspeelt in het Stadshart, weer te koop zijn. Het prentenboek is te verkrijgen bij de receptie van Stadshart Amstelveen en boekhandel Libris Venstra.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie