Zaalvoetbaltoernooi voor ´Een kans voor Ans´

27 september 2017 om 00:00 Nieuws

AMSTELVEEN Een zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel ´Een kans voor Ans´ vindt zondag 1 oktober plaats in de Emergohal in Amstelveen. De opbrengst is bestemd voor behandeling van Ans Bonnet, een vriendin van de initiatiefnemers die lijdt aan Primair Progressieve Multiple Sclerose (PPMS).

Ze wil graag een operatie ondergaan in het buitenland. Het is de laatste hoop voor deze alleenstaande moeder die hiermee verdere achteruitgaan en blijvende invaliditeit hoopt te kunnen voorkomen. Voor de behandeling is circa 65.000 euro nodig.

Vrienden, collega's of familieleden die mee willen, kunnen zich inschrijven voor het toernooi. Deelname kost 90 euro per team van maximaal 7 personen. Bij de prijs is een flesje water en/of sportdrank en fruit voor iedere deelnemer inbegrepen.

Tijdens het toernooi wordt ook een tombola gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Voor de aanhang, fans en andere toeschouwers worden er ook diverse kraampjes uitgestald. Voor meer informatie of inschrijving bij Danielle via 06-3733.8771 of danielle.vdancker@ziggo.nl of bij Ron via 06-5511.6115 of larodebo@caiway.nl

Voor meer informatie over het goede doel: www.kansvoorans.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie