Dierentehuis Amstelveen houdt open dag

20 september 2017 om 00:00 Informatie

AMSTELVEEN Het Dierentehuis Amstelveen zet zondag 1 oktober tussen 12.00 uur en 16.00 uur zijn deuren open voor het publiek. De open dag biedt een mooie gelegenheid voor belangstellenden om kennis te maken met de asieldieren.

´Ook asieldieren verdienen het om rond Dierendag (4 oktober) verwend te worden,´ stelt Dierentehuis Amstelveen. ´Het mooiste cadeau voor een dier in het asiel is natuurlijk een nieuw thuis. Vele dieren wachten op een tweede kans. Dierentehuis Amstelveen stelt alles in het werk om deze dieren te herplaatsen en een nieuw thuis te geven.

Belangstellenen kunnen zondag 1 oktober een kijkje achter de schermen nemen en de asieldieren ontmoeten. Ook is het mogelijk om te winkelen bij verschillende kraampjes.

Daarnaast worden er demonstraties gegeven zoals een DogWalk met asielhonden en een demonstratie pakwerk, waarbij een hond een ´boef´ (pakwerker) moet opsporen en zijn geleider door te blaffen vertellen dat hij de pakwerker gevonden heeft. Ook wordt een demonstratie ´hoopers´ gegeven, een soort hindernisbaan waarbij de hond minimaal lichamelijk wordt belast.

Ook worden er workshops gegeven, zoals een workshop snuffelmat maken (tegen betaling). Verder is het mogelijk om tegen betaling een foto van het eigen huisdier te laten maken bij een dierenfotograaf. De open dag wordt om 12.00 uur feestelijk geopend.

Dierentehuis Amstelveen is gevestigd aan Kostverlorenweg 12 in Amstelveen. Voor meer informatie: 020-643.1440 of www.dierentehuisamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie