AMVJ wint voetbalkampioenschap Amstelveen

30 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

AMSTELVEEN AMVJ is de winnaar geworden van het SNS-Voetbalkampoenschap van Amstelveen. Op donderdag 24 en zaterdag 26 augustus werden bij de start van het nieuwe seizoen op de velden van Sporting Martinus de wedstrijden om het kampioenschap van Amstelveen afgewerkt. De begeerde hoofdprijs was de wisselbeker die beschikbaar is gesteld door het Amstelveens sportbedrijf. De deelnemende teams waren: AMVJ, Sporting Martinus (zondag), Roda '23 (zondag), Sporting Martinus (zondag), Roda '23 (zaterdag) en Sporting Martinus (zaterdag).

Nadat alle wedstrijden waren gespeeld bleek na de puntentelling door de wedstrijdcommissie dat tweede klasser AMVJ uiteindelijk de meeste punten had gehaald en dat die ploeg kampioen was geworden van Amstelveen. AMVJ won de hoofdprijs mede dankzij overwinningen op Roda '23 en Sporting Martinus. Na afloop van de wedstrijden werden de prijzen uitgereikt. Kampioen AMVJ mocht de wisselbeker in ontvangst nemen en een beker van Amstelland Sport. en een geldbedrag van beschikbaar gesteld door de SNS. Ook de nummers 2 en 3, Sporting Martinus en Roda '23 werden beloond met een geldprijs van de SNS.