Groepsfoto
Groepsfoto Jessica de Caes

glow in the dark korfbal

14 december 2020 om 14:03 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In deze tijd, waarin Corona alles bepaalt, wordt het steeds moeilijker om de kinderen op sportieve wijze uit te dagen. Zo konden de jeugdspelers van Korfbalvereniging Amstelveen (KVA) korfballen in het donker, waarin de spelers werden opgelicht. Alle kinderen kwamen in fluorescerende (sport)kleding en werden ze stuk voor stuk nog opvallender geverfd.
Eerst mochten de kangoeroes en pukkies het veld betreden. Hun ogen werden groter dan ooit. Dit hadden de kinderen nog nooit gezien. Na wat rond gerend en gespeeld te hebben, was het tijd voor de volgende groep om binnen te stormen. Ook zij stonden met hun mond vol tanden. Lekker schieten, rennen, springen en klauteren door de zaal. Als laatste was het de beurt aan de wat oudere groep. Zij konden niet wegblijven van de verf en zaten binnen no-time dan ook helemaal onder, waarbij zij uiteraard diverse korfbal-gerelateerde oefeningen moesten doen.
Lekker sportief bezig zijn is in deze tijd uiteraard wat uitdagender dan ooit, maar KVA heeft iedereen verrast met hun out-of-the-(blacklight)box denken. Het was een enorm succes en een feest voor alle jeugdspelers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie