Een eerdere voorleessessie in de bieb.
Een eerdere voorleessessie in de bieb. Bibliotheek Amstelland

Voorlezen voor kinderen weer hervat in bibliotheek

8 september 2020 om 07:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Nadat alle activiteiten vanwege de coronamaatregelen enige tijd stillagen, is het voorlezen in de meeste filialen van Bibliotheek Amstelland weer hervat. Iedereen is welkom om met de kinderen van 2 tot 6 jaar langs te komen en te genieten van een leuk, grappig of spannend verhaal.

Het voorlezen wordt in drie van de vier vestigingen van de Bibliotheek Amstelland weer gedaan. Op woensdag gebeurt dat van 15.30 tot 16.00 uur in de bibliotheekvestigingen Stadsplein, Westwijk en Aalsmeer en iedere vrijdag van 15.30 tot 16.00 uur in de vestigingen Stadsplein en Westwijk. Uithoorn volgt volgens Bibliotheek Amstelland binnenkort. Het voorlezen is gratis en aanmelden is niet nodig. De Bibliotheek zorgt voor voldoende ruimte zodat de geadviseerde afstand aangehouden kan worden. 

Voolezen draagt bij aan de taalontwikkelingvan kinderen.  Met voorlezen kan daarom volgens de bibliotheek niet vroeg genoeg begonnen worden. Kinderen die op jonge leeftijd worden voorgelezen hebben later ook meer plezier in zelf lezen. Meer informatie over voorlezen is te vinden op www.debibliotheekamstelland.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie