Annakerk
Annakerk Google Streetview

Muzikale manifestatie op woensdagavond in Amstelveense ANNA

4 september 2020 om 10:15 Recreatie

AMSTELVEEN De stichting Tpodium heeft zich de vraag gesteld hoe de kijk op muziekbeleving een nieuw gezicht kan worden gegeven. Onder de slogan ‘Promoting Live Music One-On-One’ benadert de stichting Tpodium de Nederlandse podia. Ook het management van ANNA, waarin de NAEKTE brouwerij is gevestigd, de Stichting Tpodium en de gemeente gingen met elkaar in gesprek. 

Zo werd het plan ontwikkeld voor een muzikale manifestatie in de ANNA-kerk, Amsterdamseweg 22, met topbands uit de lichte en ook klassieke muziekgenres. De kerk was voorheen een plek van contemplatie en wordt inmiddels gezien als nieuwe ‘cultuurtempel van Amstelveen’. Het publiek kan er op woensdagavonden in september, oktober en november vanaf 20.30 uur genieten van bijzondere muziekavonden met inachtneming van de coronamaatregelen. Entree kost 10 euro per persoon; een bezoek kan gepaard gaan met een speciaal menu-arrangement.

Houders van CJP en Stadspas krijgen 50 procent korting. 

PROGRAMMA SEPTEMBER Woensdag 9 september staat Pop/rockband Wojtek Justyna Tree Oh op het podium. De band bestaat uit gitaristen Wojtek Justyna en Jeroen van der Ley, Alex Bernath op slagwerk, Diogo Carvalho percussie en synthesizer. 

Woensdag 23 september speelt het kwintet Dutch Friends of Jazz met Benjamin Herman op alt-sax, gitarist Vincent Koning, Edwin Corzillius op contrabas, Frits Landesbergen op drums en een pianist van wie de naam nog niet bekend is. 

Kaarten zijn te reserveren via: reserveren@tpodiium.net. Wie ook het dinerarrangement wil, dient dat bij reservering te vermelden.
Bij ANNA is ruime vrije parkeergelegenheid. Kijk voor informatie over stichting Tpodium op www.tpodium.net

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie