De tafeltennisjeugd traint deze maand buiten.
De tafeltennisjeugd traint deze maand buiten. Eigen foto

Tafeltennisjeugd TTV Amstelveen traint buiten

8 juni 2020 om 09:20 Tafeltennis

AMSTELVEEN De jeugd van tafeltennisvereniging TTV Amstelveen mocht, met goedkeuring van de gemeente en Amstelveen Sport, maandag 1 juni opnieuw aan de bak. Toen dat bekend werd nodigde het bestuur van de Amstelveense tafeltennisvereniging ook direct de jeugd van AMVJ uit en zo konden de junioren eindelijk weer een balletje slaan.

De zaal waarin normaal wordt gespeeld is in ieder geval tot 1 juli verboden terrein dus werd gekozen voor een training in de buitenlucht. Onder het toeziend oog van drie ervaren trainers / begeleiders vonden achttien spelers hun weg en spatte het spelplezier, na zo'n lange tafeltennisloze periode, er van af.

In de maand juni zal TTV Amstelveen elke maandag, wanneer het weer het toe laat, deze trainingen blijven houden. De trainingen zijn toegankelijk voor alle jeugdleden van zowel TTV Amstelveen als van AMVJ. Door de bijzondere omstandigheden moeten de sporters zich wel aanmelden en de coronaregels in acht nemen. Wie meer wil weten over TTV Amstelveen in het algemeen of over de jeugdtrainingen in het bijzonder kan mailen naar ttvamstelveen@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie