Lasagne en salades worden afgeleverd bij  Zonnehuis Bovenkerk.
Lasagne en salades worden afgeleverd bij Zonnehuis Bovenkerk. Eigen foto

ANNA verrast Zonnehuis Bovenkerk

21 april 2020 om 07:00 Corona

AMSTELVEEN Iedereen wordt op dit moment getroffen door de huidige coronamaatregelen. ANNA en de Naeckte Brouwers, hebben zich de afgelopen twee jaar hard ingezet om een maatschappelijk verantwoorde ontmoetingsplek te worden voor jong en oud. In de afgelopen weken hebben zij gemerkt dat Amstelveen eensgezind is om elkaar te helpen. Naast dat zij veel steun mogen ontvangen, willen ze ook iets terug doen voor Amstelveen en specifiek voor de mensen die het nu extra hard nodig hebben.

Daarom werd in samenspraak met de Zonnehuisgroep gekeken op welke plek er het beste kon worden geholpen. Afgelopen vrijdag werd de bewonersgroep van de locatie Bovenkerk, voorzien van een overheerlijke lasagnemaaltijd. Dat kon worden bekostigd uit de opbrengst van de spareribs drive-in, wat betekent dat al deze klanten indirect ook een steentje hebben bijgedragen.

ANNA en de Naeckte Brouwers willen dit soort acties voortzetten en gaan nu kijken waar zij nog meer kunnen ondersteunen. Wie initiatieven weet die steun kunnen gebruiken, kan ze tippen via: contact@anna-amstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie