Afbeelding
Pixabay

Weddingfair biedt inspiratie voor aanstaande bruidsparen

1 maart 2020 om 07:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Iedereen die trouwplannen heeft, kan op zondag 8 maart 2020 van 11.00 uur tot 17.00 uur inspiratie komen opdoen op de Weddingfair die dan in de Emergohal in Amstelveen gehouden wordt. 'Organiseer de bruiloft die jij wilt, niet de bruiloft die je wordt aangepraat,' is het motto van de organisatoren van de Weddingfair.

Op de beurs staan ervaren professionals die aanstaande paren met advies en ideeën op weg helpen om hun perfecte trouwdag te organiseren. Bezoekers wordt aangeraden om vooraf zoveel mogelijk vragen te verzinnen die zij de trouwbedrijven willen stellen. 'Zij hebben de ervaring en de kennis om wensen te herkennen en uit te voeren.' 

VIRTUAL REALITY Verder zijn er acht bruidshuizen aanwezig om inspiratie te bieden voor een trouwjurk of -pak. Ook kunnen fotoboeken van verschillende fotografen bekeken worden en zijn trouwringen te vinden bij juweliers en een edelsmid. Daarnaast presenteert een videograaf de mogelijkheid om de trouwdag in Virtual Reality te herbeleven. Ook voor de lekkerste bruidstaart, of trouwschoenen kunnen bezoekers op de beurs terecht. Een Vintage DJ biedt zich aan om op een trouwfeest vinylplaten te draaien. 

PRIJZEN Bezoekers van de Weddingfair maken ook kans om mooie prijzen te winnen, zoals droomringen tot een waarde van 750 euro van edelsmid Guido Eerden. Hij maakt trouwringen zoals de klant dat wil en gaat met de winnaars aan de slag om hun unieke ringen samen te stellen. Op de trouwbeurs wordt meer informatie gegeven hoe kans op deze prijs gemaakt kan worden. Bezoekers maken ook kans op een compleet verzorgde huwelijksreis naar Jamaica.

GOODIEBAG Verder ontvangen alle bruiden een goodiebag en trouwagenda vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Ook is er een presentje voor kinderen. Honderd bruidsparen ontvangen het magazine Bruid en het magazine Huwelijk cadeau (zolang de voorraad strekt)

Ook is het mogelijk om mee te doen aan een moodboard workshop om een beter overzicht te krijgen van de aanstaande bruiloft door gedachten hierover om te zetten in beelden. Deelname is geheel gratis en deelnemers mogen het moodboard meenemen naar huis. Voor aanstaande paren is het ook handig om het mee te nemen naar leveranciers.

De Weddingfair vindt zondag 8 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur in de Emergohal aan Langs de Akker 3 in Amstelveen. Gratis entree en parkeren. Voor meer informatie: www.weddingfair.nl of op Facebook

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie