van boven naar beneden:Victor Occelli, Herbert Raat, Floor Gordon, Isabella van Rooij, Raymond de Groot, Tjapko Poppens, Rita van Rooij-Masoni en Monique van Rooij
van boven naar beneden:Victor Occelli, Herbert Raat, Floor Gordon, Isabella van Rooij, Raymond de Groot, Tjapko Poppens, Rita van Rooij-Masoni en Monique van Rooij zelf

Hoog bezoek bij AVB Vertalingen

7 februari 2020 om 15:39 Nieuws Deel je nieuws

Hoog bezoek bij AVB Vertalingen

Afgelopen dinsdag 4 februari verrasten burgemeester van Amstelveen Tjapko Poppens, wethouders Floor Gordon en Herbert Raat AVB Vertalingen met een bos bloemen tijdens hun bezoek aan de trotse Amstelveense ondernemer van het jaar 2019-2020.

Directrice Isabella van Rooij leidde het gezelschap rond en gaf hen een kijkje in de keuken van ‘de wereld van taal’. Ze legde uit hoe documenten en gegevens beveiligd worden, dat de collega’s iedere dag opnieuw topkwaliteit aan de opdrachtgevers leveren en hoe er maatschappelijk wordt ondernomen.

Het familiebedrijf bestaat al drie generaties lang. Oprichtster van AVB Vertalingen (1972) Rita van Rooij-Masoni was speciaal naar kantoor gekomen om het gezelschap te kunnen ontmoeten. Ze is nog zeer betrokken bij het bedrijf en was zo onder de indruk van de zeer geïnteresseerde en vriendelijke burgemeester en wethouders van Amstelveen, dat ze heel graag ook met hen op de foto wilde. Kleinzoon Victor Occelli werkt sinds kort ook bij AVB Vertalingen en staat al in de startblokken om in de toekomst het stokje van zijn moeder over te nemen.

Dochter Isabella van Rooij nam het bedrijf in 1999 van haar moeder over. Inmiddels behoort AVB tot de top 5 vertaalbureaus van Nederland. "Het is niet mijn doel om de grootste te worden, maar ik heb met AVB wel altijd de beste van Nederland willen zijn”, aldus van Rooij. “Het vergt passie en doorzettingsvermogen. Je hebt immers maar één kans om een goede vertaling te leveren. En dat doe je nooit alleen als vertaler, we doen dat met een heel team van fantastische collega’s die allemaal een voorliefde voor taal hebben. Onze filosofie is dat je alleen de beste vertaling creëert als je goed samenwerkt met je collega’s en er je volle aandacht aan geeft; aandacht voor de klant, de vertaler en de revisor. Dat zijn de belangrijke factoren voor kwaliteit en succes, want als je bijvoorbeeld een goede vertaling maakt voor een bedrijf dat internationaal opereert, dan draag je indirect bij aan hun succes. Daarom vind ik ondernemen zo leuk.

Mijn collega’s dragen elke dag bij aan dit mooie resultaat. Iedereen heeft talent, het is aan ons ondernemers om een balans te vinden in winst maken en duurzaam ondernemen."

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie