wijksteunpunt dignahof zoekt vrijwilligers

28 februari 2018 om 17:11 Sport/sport Deel je nieuws

een duizendpoot
met spoed wordt een zelfstandige vrijwilliger gezocht voor een diversiteit aan taken, zoals:
- het inschrijven van deelnemers voor maaltijden, op maandagochtend van 10.30-12.00 uur
- het opnemen van diverse bestellingen
- kopieerklussen
- en verrichten van hand en spandiensten waar nodig
bent u die duizendpoot die we zoeken, wilt u wat tijd aan anderen spenderen en bent u in staat zelfstandig taken uit te voeren, neemt u dan contact op met Carla Coenen, sociaal beheerder c.coenen@participe.nu of telefonisch op 020 -6407171.

of

Gastvrouw of-heer
voor onze verhuur activiteiten in de weekenden, avonden of door de week zoeken wij gastvrije, klantgerichte vrijwilligers die zorgen voor een goed verzorgd feest, vergadering , bijeenkomst of..
u bespreekt van te voren met de sociaal beheerder de invulling van de bijeenkomst, zorgt voor de inrichting van de ruimte, doet eventuele inkopen en verzorgt hapjes, schenkt en serveert drankjes, draagt zorg voor de afwas en ruimt gezamenlijk weer op en werkt samen met andere vrijwilligers.
u kunt via de Dignahof uw certificaat verantwoord alcohol schenken en een bedrijfshulpverleningscertificaat halen. verhuuractiviteiten vragen de vaardigheden zelfstandig en hygienisch kunnen werken, overzicht houden, goede communicatieve vaardigheden en goed kunnen samenwerken. U ontvangt voor deze activiteiten een geringe vergoeding als vrijwilliger.
heeft u interesse: neemt u dan contact op met Carla Coenen, sociaal beheerder c.coenen@participe.nu of telefonisch op 020 6407171

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie