Danilo Giannotta (tweede van links) en Tawros Aslanjan (rechts) bij de opening van de zaak.
Danilo Giannotta (tweede van links) en Tawros Aslanjan (rechts) bij de opening van de zaak. Fotopersbureau Jan de Wit jr.

Nieuwe ijssalon Gia Gelato in Oude Dorp geopend

26 augustus 2019 om 12:00 Nieuws

AMSTELVEEN De nieuwe ijssalon Gia Gelato in het Oude Dorp heeft zondag feestelijk de deuren geopend. Met een symbolische druk op de knop opende wethouder Economische Zaken Floor Gordon de zaak. De opening werd druk bezocht. De Italiaanse ambachtelijke ijssalon is gestart door Tawros Aslanjan en de van Italiaanse afkomst Danilo Giannotta. Deze Amstelveense ondernemers willen met hun zaak een verdere impuls geven aan de ontwikkeling van het Oude Dorp.

Wethouder Floor Gordon: "De afgelopen 10 jaar heeft het Oude Dorp zich ontwikkeld tot een plek waar Amstelveners graag komen voor het cultuur-, horeca-, en winkelaanbod. Gia Gelato draagt bij aan verdere levendigheid in het Oude Dorp.¨

Het Oude Dorp heeft een actieve Bedrijven Investeringszone (BIZ) met zo'n 70 leden uit diverse branches. ¨Naast de mooie bloembakken, werken zij samen aan afvalinzameling en organiseren zij leuke activiteiten voor heel Amstelveen, zoals de Ibiza-markt. Volgende week zondag 1 september is het Oude Dorp weer gastheer van Jazz in het Dorp. Het college van B en W ziet het Dorp graag als bruisende ontmoetingsplek en ondersteunt deze initiatieven van harte. Het is mooi om te zien dat deze Amstelveense ondernemers ook direct de samenwerking zoeken met andere lokale ondernemers. Wij wensen ze dan ook veel voorspoed toe en goede zaken."

Tawros Aslanjan en Danilo Giannotta hebben ruime ervaring in de horeca en veel zin om iets moois neer te zetten in het Oude Dorp. De zaak is elke dag open van 12.00 tot 22.00 uur, ook in de winter.

Wethouder Floor Gordon (midden) bij de opening van de ijssalon.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie