Annakerk
Annakerk Google Streetview

Amstelveen-voor-elkaar houdt 'Meet-up' vrijwilligerswerk

27 maart 2019 om 17:00 lokaal

AMSTELVEEN Amstelveenvoorelkaar houdt op donderdagavond 28 maart een inspiratieavond voor iedereen die vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen. De 'Meet-up' vindt plaats in AnnA in de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg. Bezoekers kunnen daar volgens de aankondiging ontdekken 'hoe helpen happy maakt'.

Bezoekers gaan tijdens het evenement in gesprek met Rachel van de Pol. Zij verrichtte een jaar lang elke dag een goede daad en schreef daarover 'Het Hedendaagse Heldenboek'. Ze laat aan de hand van haar ervaringen zien dat klaarstaan voor een ander niet alleen de wereld, maar ook jezelf verrijkt.

Verder kunnen bezoekers met behulp van een interactieve test en uitwisseling met anderen, ontdekken waar hun talenten liggen om iemand te helpen. Ook kunnen ze tijdens de borrel in gesprek met vrijwilligersorganisaties uit Amstelveen die hun hulp goed kunnen gebruiken.

De bijeenkomst begint van 18.00 tot 19.00 uur met een inloop met soep van Anna. Van 19.00 tot 20.00 uur staat het inspiratie-interview met Rachel van de Pol en de interactieve test op het programma. Van 20.00 tot 21.00 uur kunnen bezoekers in gesprek met (vrijwilligers)organisaties. De toegang is gratis. Voor meer informatie: http://www.amstelveenvoorelkaar.nl/meet-up

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie