Afbeelding
Politie.nl

Verdachte van inbraken in Amstelveen bij 'Opsporing Verzocht'

27 maart 2019 om 15:30 lokaal

AMSTELVEEN Wie herkent de verdachte op bovenstaande beelden? De man wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een serie van negentien inbraken in Amstelveen en Amsterdam. Televisieprogramma 'Opsporing Verzocht' besteedde gisteren aandacht aan de kwestie. 

In de maanden juli en augustus werd in Amstelveen en Amsterdam meerdere malen ingebroken. Dankzij camerabeelden die gemaakt zijn, heeft de politie inmiddels een beeld van het uiterlijk van de verdachte. Die komt voor het eerst in beeld op 9 juli, bij een woninginbraak aan de Vijverhoef in Amstelveen.

HERKENBAAR Op de beelden is te zien dat de man de woning binnenkomt. Hij is in eerste instantie goed herkenbaar te zien. Wanneer hij in de gaten heeft dat er een camera in de woning hangt, probeert hij zijn gezicht te bedekken met een theedoek. Vervolgens is hij ook tijdens andere inbraken of pogingen daartoe, op beeld vastgelegd. 

Wie meer weet over deze verdachte of over de inbraken waar hij van wordt verdacht, kan zich bij de politie melden via de Opsporingstiplijn (0800-6070) of anoniem via 0800-7000. Tips zijn ook welkom via het online tipformulier

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie