Vos schept op
Vos schept op Moon Saris

Vos en Haas scheppen op in Amstelveens Poppentheater

23 maart 2019 om 11:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN De voorstelling 'Vos en Haas scheppen op' is zondag 24 maart te zien in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De voorstelling gaat over Vos die aan het koken is voor zijn vrienden . Als Vos even weg is gooit Haas een blikje eten in de pan. Dat pikt Vos niet! Hij wil geen eten uit blik, hij kookt alleen maar met verse ingrediënten! En zo gaat het gekibbel tussen de twee nog even door, want hun smaken lopen behoorlijk uiteen. Tot ze een topplan bedenken: ze maken een heerlijke gezonde taart, en alle kinderen in de zaal helpen mee!

'Vos en Haas scheppen op' is een vrolijke voorstelling met veel humor en opzwepende muziek, waarin de meest onverwachte personages opduiken en waarmee zowel kinderen als de ouders zich prima zullen vermaken. Het stuk is gebaseerd op de korte verhalen van Sylvia Vanden Heede (met illustraties van Thé Tjong-Khing). De voorstelling begint zondag om 14.30 uur. Toegang 9 euro. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie