Afbeelding
ANP Foto

Inzameling punten Douwe Egberts voor Voedselbank

19 december 2018 om 07:30 lokaal

AMSTELVEEN De Lionsclub zamelt weer DE-waardepunten in voor de Voedselbank. De Lionsclub roept iedereen op DE-punten via de Lionsclub Mingle te doneren aan de Voedselbank. Douwe Egberts verhoogt het aantal ingeleverde punten met 15 procent en wisselt deze in voor pakken koffie voor de Voedselbank. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die het hard nodig hebben.

Wie punten ter beschikking wil stellen kan deze tot 16 januari afgeven op een vijftal locaties waar DE-inzameldozen staan: Bibliotheek Stadshart, AH Bovenkerk, AH Amsterdamseweg en bij AH en Jumbo op winkelcentrum Groenhof.

Tevens kan iedereen bij AH Bovenkerk, AH Amsterdamseweg én in Bibliotheek Stadshart direct buitenlands en oud geld doneren in de daarvoor bestemde geldbuizen, te herkennen aan het Lions logo. Dit is een actie van Lions Nederland om oogoperaties mogelijk te maken in derde wereld-landen. Deze actie wordt uitgevoerd door Fight for Sight, het samenwerkingsverband van Wilde Ganzen, de stichting Lions Werkgroep Blinden en Lions Clubs International Foundation USA. Wilde Ganzen verhoogt het door de Lions verzamelde bedrag met 50 procent. Alle Lions zijn onbetaalde vrijwilligers en bij hen blijft er niets aan de strijkstok hangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie