Ugur Pekdemir reikt het boek uit aan Richelle Dijkman en burgemeester Bas Eenhoorn.
Ugur Pekdemir reikt het boek uit aan Richelle Dijkman en burgemeester Bas Eenhoorn. Diane Kuiken

Presentatie van jubileumboek Rabobank Amstel en Vecht

4 oktober 2018 om 16:00 Nieuws

AMSTELVEEN Ugur Pekdemir, directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht, heeft op woensdag 3 oktober het eerste exemplaar van het boek 'Van guldens, euro's en bitcoins' uitgereikt aan Bas Eenhoorn, burgemeester van Amstelveen en Richelle Dijkman het jongste lid van de bank.

Onder toeziend oog van verschillende belangstellenden waaronder oud-bestuurders, ledenraadsleden en vertegenwoordigers van de colleges van Weesp en Ouder-Amstel feliciteerde burgemeester Bas Eenhoorn de bank met het 120 jarig bestaan en de uitgave van het boek. Burgemeester Eenhoorn ontving het boek omdat Amstelveen de eerste plaats is waar de bank zich gevestigd heeft.

Het jongste lid van de bank Richelle Dijkman was verrast met de uitnodiging voor de boekuitreiking en was zich niet bewust van haar lidmaatschap van de bank. Dit ziet de bank als een mooie uitdaging voor de toekomst. De Rabobank wil erin slagen een waardevolle coöperatie te blijven voor leden en klanten. 'Het model van coöperatie met leden stáát. Zoals 'ie dat 120 jaar geleden deed, en in de toekomst ook zal doen' aldus Ugur Pekdemir.

Wie interesse heeft in dit boek, kan dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar communicatie.amstelenvecht@rabobank.nl

Van 1 tot en met 5 oktober is het de Week van de Coöperatie. Tijdens deze week maakt de Rabobank haar maatschappelijke coöperatieve waarde zichtbaar en concreet, door de organisatie van een aantal activiteiten. Voor meer informatie over het programma http://www.rabobank.nl/amstelenvecht 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie