Tegen betaling is ook de voorstelling 'Buurman & Buurman' te bezoeken.
Tegen betaling is ook de voorstelling 'Buurman & Buurman' te bezoeken. Schouwburg Amstelveen

Schouwburg start jeugdseizoen met Kunst & Kids Festival

27 september 2018 om 16:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Met het Kunst & Kids Festival wordt zondag 30 september de aftrap gegeven voor het jeugdtheaterseizoen in Schouwburg Amstelveen. Het thema dit jaar is 'De beuk erin!' Alle kinderen van 2 tot 12 jaar zijn van harte welkom om lekker te komen bouwen, knutselen en klussen.

Tijdens Kunst & Kids kunnen kinderen deelnemen aan diverse gratis workshops en activiteiten, zoals: timmer je eigen vogelhuisje, stevig koken, een theaterworkshop, workshop percussie en poppenkast kijken. Verder kunnen ze genieten van voorproefjes van 'De mooiste vis van de zee' (3+), 'Bruno wordt een superheld' (6+) en 'De Familie Van Nielie breekt de tent af' (6+). Deze voorstelling zijn dit seizoen allemaal te zien in Schouwburg Amstelveen. Het is op 30 september ook mogelijk om tegen betaling de voorstellingen 'Buurman & Buurman' (3+) en ''De vrolijke Mol en het Babyvogeltje' (2+), of een jeugdfilm te bezoeken.

Verder wordt er een rondleiding achter de schermen gegeven en kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht door het theater, tekenen en knutselen en en zich laten schminken. En in het theater kunnen ze ook Ennadien tegenkomen, met haar karretje vol koffertjes en prachtige poppenspel.

Bij de buffetten kunnen bezoekers een stempelkaart kopen waarmee ze onder andere limonade en een broodje beuk kunt halen.

Entreebewijzen voor de betaalde theatervoorstellingen 'Buurman & Buurman' (3+) en 'De vrolijke Mol en het Babyvogeltje' (2+) en de filmvoorstelling 'Bob de Bouwer' (Alle leeftijden en de verrassingsfilm zijn tegen betaling online, telefonisch of via kassa@schouwburgamstelveen.nl verkrijgbaar.

Alle activiteiten buiten deze voorstellingen zijn gratis, maar bij een aantal worden vouchers uitgegeven. Deze vouchers kunnen vanaf een half uur voor aanvang van de betreffende activiteit worden opgehaald aan de kassabalie. Ze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus de schouwburg raadt aan om op tijd te komen.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie