Links: Sem van den Burgt   Rechts: Randy Mesa Urena
Links: Sem van den Burgt Rechts: Randy Mesa Urena gemaakt door onszelf

‘’Sem van den Burgt en Randy Mesa Urena zijn de nieuwe eigenaren van het Domino’s filiaal aan de Rembrandtweg’’

25 januari 2023 om 00:31 Zakelijk Deel je nieuws

Helloooo Amstelveen!!!

Sinds korten hebben wij (Sem van den Burgt en Randy Mesa Urena het Domino’s filiaal aan de Rembrandtweg overgenomen. Beiden afkomstig uit Amsterdam en klaar om Amstelveen op een nieuwe manier kennis te laten maken met het merk Domino’s.

Met ons vrolijkheid en enthousiasme willen wij onze klanten elke dag weer positief verassen. Of dit nou gaat om het product of de algehele performance van het Domino’s merk. Zo vinden wij servicesnelheid enorm belangrijk. Onze klant wil over het algemeen niet te lang wachten. Een van onze eerste beslissingen die we dan ook hebben gemaakt is om het bezorggebied aanzienlijk te verkleinen. We hebben nu een compact en overzichtelijk gebied. Zo kunnen we onze producten nog sneller en warmer bezorgen bij onze klanten. 

Helaas betekent dit betekent dit dat we niet overal meer bezorgen. De huishoudens die voorheen in ons bezorggebied vielen, maar nu dus niet meer zullen allemaal een brief in de brievenbus krijgen. Met deze brief kunnen ze met flinke korting bij ons komen eten. Daarnaast ligt er voor hen allen een VIP card klaar, waarmee ze voor de rest van het jaar met korting Domino’s kunnen komen afhalen.

Ons doel is om de aankomende tijd echt onderdeel worden van de gemeenschap in Amstelveen. Zo willen we een werkgever zijn waar iedereen zich welkom voelt. Ook willen we gaan kijken welke lokale initiatieven er zijn en op welke manier we hier aan kunnen bijdragen. Wij willen namelijk iets terugdoen voor de gemeenschap waarin we opereren. Dat vinden we namelijk heel belangrijk. 

Omdat wij de trotse eigenaren zijn van dit dit filiaal. Pakken we groots uit. Op 19 februari zullen we onze pizza’s voor een spotgoedkope prijs aanbieden. Onze goodness is er namelijk voor iedereen! Kom jij ook gezellig langs?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie