Het team van Albert Heijn Stadshart kijkt uit naar de opening van de verbouwde winkel.
Het team van Albert Heijn Stadshart kijkt uit naar de opening van de verbouwde winkel. Foto: Albert Heijn, Andries van der Ree

Albert Heijn Stadshart Amstelveen bijna twee weken dicht wegens verbouwing

12 januari 2023 om 09:47 Winkels

AMSTELVEEN De Albert Heijn aan het Rembrandthof 49 in Amstelveen sluit woensdag 25 januari om 16.00 uur tijdelijk voor een flinke verbouwing. “We gaan werkelijk alles vernieuwen, van vloer tot aan plafond,” vertelt supermarktmanager Harald de Groot. “Onze winkel wordt een nieuwe supermarkt met een uitgebreid versassortiment.” De feestelijke opening van Albert Heijn Stadshart vindt plaats op dinsdag 7 februari om 11.00 uur.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Maar door een slimme herinrichting wordt het in de winkel wel ruimer. Er komen brede paden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen. Het zelfscanplein krijgt meer ruimte en het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar zestien.

Op het versplein zijn straks naast groente en fruit ook verspakketten, maaltijden en een groot aantal vega(n) producten te vinden. De ‘borrelwand’ gaat meer vleeswaren, tapas, olijven en kazen bieden. “Natuurlijk blijft de sushibar. De verse maki, sushi en sashimi zijn populair bij onze klanten”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals aan het Westelijk Halfrond 70, de Maalderij 31 en de Amsterdamseweg 73. Harald de Groot en zijn medewerkers van het filiaal in het Stadshart staan op dinsdag 7 februari om 11.00 uur klaar om iedereen weer te verwelkomen. Het wordt een feestelijke opening. Zo is het mogelijk om met een levensgrote AH-hamster op de foto te gaan, schenkt een barista koffie, er zijn proeverijen. Voor de eerste 2.000 klanten is er gratis iets lekkers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie