De taart is op kantoor bij Van Noord’s Dierenvoeders uitgereikt. Van links naar rechts: VVD-wethouder Adam Elzakalai, ondernemer Jan van Noord junior, VVD-gemeenteraadslid Janneke Leegstra, Jan van Noord senior, Provinciale Statenlid VVD Nick Roosendaal en Garda bakker (Amstelveense VVD-kandidaat Provinciale Staten).
De taart is op kantoor bij Van Noord’s Dierenvoeders uitgereikt. Van links naar rechts: VVD-wethouder Adam Elzakalai, ondernemer Jan van Noord junior, VVD-gemeenteraadslid Janneke Leegstra, Jan van Noord senior, Provinciale Statenlid VVD Nick Roosendaal en Garda bakker (Amstelveense VVD-kandidaat Provinciale Staten). VVD Amstelveen

VVD Amstelveen reikt taart uit aan Van Noord’s Dierenvoeders

20 februari 2023 om 14:53 Politiek

AMSTELVEEN VVD Amstelveen heeft een taart uitgereikt aan Van Noord’s Dierenvoeders. Dat gebeurde in het kader van de jaarlijks terugkerende taartenactie die VVD-afdeling in Noord-Holland rondom Valentijnsdag houden.

Door het uitreiken van een taart spreekt de VVD haar waardering uit voor bijzondere bedrijven met een sterke lokale binding. Dit keer was het de beurt aan Van Noord’s Dierenvoeders, een begrip in Amstelveen onder onze vele huisdiereigenaren. De taart werd op het kantoor van de dierenwinkel uitgereikt aan de heren Van Noord junior en senior, door een afvaardiging van VVD Amstelveen en Noord-Holland.

“Dit is een welverdiend compliment aan een onderneming die met zo’n lange geschiedenis is uitgegroeid tot een begrip in Amstelveen,” licht VVD-wethouder Adam Elzakalai toe. Al 50 jaar lang opereert Van Noord vanuit dezelfde locatie, opgericht door Jan van Noord senior die nog steeds actief is voor het bedrijf. Inmiddels is de dagelijkse leiding overgedragen aan zoon Jan van Noord junior. Vooral de vriendelijkheid van de medewerkers en het persoonlijke kundige advies ove ralles wat met dierenproducten te maken heeft, wordt zeer gewaardeerd door inwoners.

Met deze actie wil de VVD ook de aandacht vestigen op het Amstelveense winkelaanbod. “Door geld uit te geven bij een lokale winkelier in plaats van bij grote webshops zonder binding met Amstelveen, zorgen we er samen voor dat deze mooie ondernemingen en de bijbehorende werkgelegenheid in onze gemeente in stand blijven,” aldus VVD-gemeenteraadslid Janneke Leegstra.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie