Afbeelding
Aangeleverd

Tourbus BVNL doet dinsdag 8 maart Amstelveen aan

Politiek

AMSTELVEEN In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen rijdt BVNL - Belang van Nederland - de komende dagen met een bus door heel Nederland. Dinsdag 8 maart, vanaf 13.00 uur, komt de tour naar het Stadsplein in Amstelveen. Daar zal Tweede Kamerlid Wybren van Haga de kandidaten een hart onder de riem steken en samen met hen in gesprek gaan met inwoners over de toekomst van de gemeente. Er is een Dj en de campagnedelegatie trekt door het winkelcentrum.

Lijsttrekker Yaron van Koningsveld: “Kern van de zaak voor BVNL Amstelveen is dat er écht naar de burger geluisterd wordt. Wij staan voor échte vrijheid, democratie en ondernemerschap in Amstelveen.” Naast hem staan Bharat Kok, Marcel Slabbers en Hans van Tellingen. Van Tellingen is lijstduwer en landelijk bestuurslid van BVNL. Bovendien is hij zelf succesvol ondernemer en retailspecialist. Van Tellingen zal op deze middag ook een speech houden.
Belangrijke speerpunten voor de partij zijn: het bevriezen en zelfs verlagen van de gemeentelijke belastingen; meer woningen bouwen voor jongeren; het invoeren van een correctief referendum; vrijheid van meningsuiting en ondernemerschap.

https://www.bvnl-amstelveen.nl/

advertentie