Kostuumkomedie Keizer zonder kleren.
Kostuumkomedie Keizer zonder kleren. Theaterwerkplaats Haarlem

Kostuumkomedie ‘Keizer zonder kleren’ zoekt figuranten voor try-outs in Schouwburg Amstelveen

23 januari 2023 om 13:35 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De spelersfederatie zoekt figuranten voor de nieuwe voorstelling ‘Keizer zonder kleren’, die in februari in de Schouwburg Amstelveen te zien zal zijn. Deze figuranten spelen mee in de voorstelling in de Schouwburg en staan samen met de acteurs op de vloer; inclusief over-the-top, in vol ornaat, kostuums.

Ter voorbereiding krijgen de figuranten op woensdag 8 februari een workshop van 19.30-22.00 uur en worden op de voorstellingsdagen begeleidt door de docent; zij worden in een compleet kostuum gehesen en voorbereid op het moment suprême. De figuranten spelen een aantal scènes in de voorstelling; op de dag van de voorstelling wordt het diner voor hen verzorgd en krijgen zij een kijkje achter de schermen.

De uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari om 20.30 uur en op zondag 12 februari om 14.30 uur. Omdat deze drie voorstellingen try-outs zijn, zijn de figuranten onderdeel van het maakproces. Waarschijnlijk zal dus niet elke voorstelling precies hetzelfde zijn.

Wie zich op wil geven als figurant, kan dat doen door het invullen van dit formulier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie