Een scène uit 'Juno's Dromen.
Een scène uit 'Juno's Dromen. Pr/De Toverknol

De Toverknol brengt traditiegetrouw kindervoorstelling in Openluchttheater Elsrijk

21 augustus 2022 om 08:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Traditiegetrouw brengt kindertheatergroep De Toverknol op de laatste zondagmiddag van de schoolvakantie een kindervoorstelling in Openluchttheater Elsrijk. De voorstelling ‘Juno’s Dromen’ is te zien op zondagmiddag 28 augustus en is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Het is een typische Toverknolse bewerking van het verhaal met grappige dialogen en liedjes.

Hoofdpersoon is Juno die veel vragen heeft. Ze vraagt zich af hoe het is om als een vogel of zon de aarde te kunnen zien. Juno leert hoe het is om te vliegen door de lucht en om de aarde te verwarmen. Ook komt ze een schoonheidskoningin tegen. Tijdens de voorstelling wordt duidelijk of alle vragen van Juno beantwoord worden of dat ze ontdekt wat het allerbelangrijkste is.

De voorstelling begint om 16.00 uur. Het theater is vanaf 15.30 uur geopend. Openluchttheater Elsrijk is gevestigd aan De Ruwiellaan 20 (in Park de Ruyschlaan). Een toegangkaartje kost 5 euro (met Amstelveenpas 2,50 euro). Kaarten zijn alleen aan bij de entree van het theater verkrijgbaar. Voor meer informatie: openluchttheaterelsrijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie