Filmposter van 'Zomer in Frankrijk'
Filmposter van 'Zomer in Frankrijk' Cinema Amstelveen

Met vriendinnen naar de film ‘Zomer in Frankrijk’ in Cinema Amstelveen

16 april 2023 om 10:00 Overig

AMSTELVEEN De cinema in Schouwburg Amstelveen houdt woensdag 19 april weer een Ladies Morning en Ladies Night waar de de romantische komedie ‘Zomer in Frankrijk’ wordt vertoond. Vriendinnen, zussen, moeders en dochters en buurvrouwen kunnen samen de film bekijken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje nog even verder bijpraten. Ook krijgen ze een goodiebag.

‘Zomer in Frankrijk’ is in Cinema Amstelveen alleen te zien op woensdag 19 oktober om 10.00 en 19.00.uur tijdens de Ladies Morning en Ladies Night. 

De film gaat over twee gezinnen. De verhoudingen tussen hen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

Voor meer informatie: cinemaamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie