Alice Sunderland
Alice Sunderland Suzan Alberts

Amstelveense juwelenontwerpster Alice Sunderland wint Instore Design Awards 2022

22 juli 2022 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN De Amstelveense juwelenontwerpster Alice Sunderland wint als enige Europese finalist de jaarlijkse Instore Design Awards in Amerika. Alice ontving de eerste prijs in de rubriek ‘Personalized Jewelry’. De Instore Design Awards is één van de grootste ontwerpwedstrijden voor juwelenontwerpers in de branche.

Alice Sunderland won met haar Kalenderring in de rubriek ‘Personalized Jewelry’. Deze ring bestaat uit 365 sprankelende diamanten, gezet in 12 rijen, waarbij iedere diamant een dag van het jaar symboliseert. Op een speciale datum van de drager wordt een gekleurde diamant gezet zodat deze memorabele dag kan worden vereeuwigd. Denk hierbij aan een verloving, een jubileum of een andere belangrijke gebeurtenis. Elke Kalenderring kan door de gekleurde diamant persoonlijk worden gemaakt en is daarom een terechte winnaar in deze rubriek.

Juwelenontwerpers van over de hele wereld stuurden hun mooiste juweelontwerpen in. Meer dan 20.000 juweliers, juwelen-influencers en juwelen-redacteuren brachten hun stem uit op hun favoriete juweelontwerp. De winnaars zullen in augustus worden gehuldigd tijdens de Instore-juwelenshow in Chigago (U.S.A).

“Ik ben onzettend vereerd dat de Kalenderring is opgevallen tussen zo veel mooie inzendingen. De ring was het eerste juweel dat ik ooit voor mezelf ontwierp en dus heel bijzonder voor mij. Geweldig dat er in zo’n groot land als Amerika nu ook memorabele momenten vereeuwigd gaan worden met de Kalenderring” zegt Alice, oprichter en juwelenontwerpster van het merk Alice Sunderland. Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk-juwelen waarbij een moment, verhaal of herinnering centraal staat. Hierdoor ontstaan er persoonlijke juwelen met veel betekenis, die generaties na elkaar kunnen worden doorgegeven. De ateliers van Alice Sunderland bevinden zich in Amsterdam en Antwerpen.Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie