Fun Forest in het Amsterdamse Bos.
Fun Forest in het Amsterdamse Bos. ANP Foto

Bandjes treden op tussen boomtoppen in Amsterdamse Bos

8 augustus 2019 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN Onder de titel ´Bandjes in het Bos´ vindt zondagmiddag 25 augustus een buitenfestival plaats bij het klimbos ´Fun Forest Amsterdam´. Tussen de bomen op drie meter hoogte en drijvend op het water treden onder anderen General Jabbah, Ocean Tribe en muzikanten van het Amsterdam Songwriters Guild op tussen 15.00 en 19.00 uur. Fun Forest Amsterdam organiseert het festival in samenwerking met buitenwinkel Bever.

Bezoekers van het festival kunnen gratis vanaf de grond naar de muziek luisteren. Maar volgens de organisatie is het veel gaver om ook zelf de hoogte in te gaan en op de hangbruggen en ziplines tussen de bomen de optredens te bekijken. Kaartjes hiervoor zijn sinds een aantal dagen in de verkoop en de kaartverkoop gaat volgens de organisatie als een speer.

General Jabbah en Ocean Tribe spelen op 25 augustus op de mainstage op hoogte. Daarnaast zijn er nog twee podia waar het Amsterdam Songwriters Guild de optredens verzorgt. De Bever stage ligt letterlijk op het water, hier kunnen bezoekers de muzikanten van alle kanten zien spelen. Tot slot is er het Forest stage 'gewoon' op de grond, maar dan wel tussen de bomen.

Fun Forest Amsterdam ligt vlakbij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos aan Bosbaanweg 3 in Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie