In Museum Jan vindt zondag een familiedag plaats voor docenten en hij gezinsleden.
In Museum Jan vindt zondag een familiedag plaats voor docenten en hij gezinsleden. Museum JAN

Familiedag voor docenten en hun gezinsleden in Museum JAN

Onderwijs

AMSTELVEEN Museum JAN wil graag alle docenten en hun families in het zonnetje zetten met een speciale familiedag. Als dank voor het snelle schakelen tijdens de uitdagende lockdowns, nodigen Museum JAN en de gemeente Amstelveen alle docenten van het basis- en voortgezet onderwijs uit voor dit inspirerend uitje.

De coronacrisis heeft voor veel uitdagingen gezorgd, zo ook in het onderwijs.Halsoverkop gingen scholen dicht tijdens de lockdowns en moesten docenten nieuwe online lespakketten maken. Voor zowel de kinderen als de docenten vroeg dit om een groot aanpassingsvermogen. Als dank hiervoor hebben docenten en hun gezinnen op 25 september de gehele dag gratis toegang tot het museum. 

De familiedag zit boordevol creatieve activiteiten, traktaties en goodiebags. Op het programma staan onder meer rondleidingen (die om 12.00, 14.00 en 15.00 uur starten), een speurtocht, doorlopende kinderworkshops en er staat een grabbelton. Inschrijven kan op museumjan.nl/events, maar spontaan langskomen mag ook.

advertentie
advertentie