Mrs Sarah Wade van Amity met burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Frank Berkhout en een aantal leerlingen.
Mrs Sarah Wade van Amity met burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Frank Berkhout en een aantal leerlingen. Gemeente Amstelveen

In gesprek met directeuren over gevolgen van coronapandemie voor ‘hun’ internationale scholen

21 mei 2021 om 17:15 Onderwijs

AMSTELVEEN Deze week bezochten burgemeester Tjapko Poppens en wethouder onderwijs Frank Berkhout twee internationale scholen in Amstelveen: de International School of Amsterdam (ISA) en Amity International School. 

Ook voor de internationale scholen zijn de gevolgen van corona groot. De burgemeester en wethouder spraken met de schooldirecteuren over de impact van corona op de school en de leerlingaantallen, het welzijn van de leerlingen in deze tijd waarin velen niet naar huis kunnen, samenwerking met instanties zoals de onderwijsinspectie en de kansen en verwachtingen ten aanzien van volgend schooljaar. Volgens de burgemeester en wethouder waren het constructieve en prettige gesprekken. Amstelveen is een favoriete locatie voor veel internationals die werkzaam zijn bij internationale bedrijven in de gemeente en elders in de regio. Daarom is internationaal onderwijs belangrijk voor onze stad.


Mrs Bernadette Carmody van ISA met burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Frank Berkhout - 

Gemeente Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie