De inzamelingsactie in een van de AH-filialen.
De inzamelingsactie in een van de AH-filialen. Voedselbank Amstelveen

Inzamelingsactie levert Voedselbank grote hoeveelheid ontbijtproducten op

13 februari 2023 om 17:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De inzamelingsactie ‘Op een lege maag kun je niet leren’ voor de Voedselbank, is een groot succes geworden. In totaal zijn er op zaterdag 231 dozen met houdbare producten en 8 boxen met koelproducten opgehaald. Aan de landelijk actie, geïnitieerd door Albert Heijn, deden van 30 januari tot en met 5 februari, deden ook een aantal filialen van AH in Amstelveen mee. 

Vrijwilligers van de Voedselbank stonden zaterdag bij het AH-filiaal aan de Bourgondischelaan. Daar kregen zij hulp van docenten en studenten van de International School of Amsterdam aan deSportlaan. Zij deelden boodschappenbriefjes uit en namen de producten die de klanten kochten, in ontvangst. Bij AH aan de Maalderij werd de inzamelingsactie verzorgd door Leden van de Lions.En bij AH in winkelcentrum Groenhof waren de vrijwilligers van de Voedselbankactief.

De Voedselbank is verrast door de grote opbrengst en heel blij met zoveel ontbijtproducten voor een goed ontbijt voor de kinderen. De organisatie bedankt alle klanten die zo gul hebben gedoneerd en de docenten en leerlingen van de International School en de leden van de Lions voor hun hulp bij deze de inzamelingsactie. ‘En tot slot veel dank voor onze vrijwilligers en de managers van AH die deze actiehebben georganiseerd,’ aldus Voedselbank Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie