Afbeelding
Aangeleverd

Voedselbank en AH in actie: ‘Op een lege maag kun je niet leren’

30 augustus 2022 om 11:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Voedselbanken Nederland is in samenwerking met Albert Heijn een grote actie gestart gericht op het ontbijt van kinderen: ‘Op een lege maag kun je niet leren’. 

Vorig jaar steeg in Nederland het aantal kinderen dat afhankelijk is van een voedselbank met bijna 10 procent naar 37.000. Speciaal voor deze kinderen houdt Albert Heijn van 29 augustus tot en met 4 september een landelijke winkelactie ten behoeve van de voedselbanken met als thema ‘Op een lege maag kun je niet leren’. In Amstelveen kunnen klanten ontbijtproducten doneren aan de Voedselbank bij de volgende drie AH filialen: AH- Rembrandthof, AH- Groenhof en AH- Middenhoven.

De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk voor klanten is om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Zaterdag 3 september staan vrijwilligers van de voedselbank Amstelveen bij de AH filialen Rembrandthof in het Stadshart en AH Groenhof om producten in ontvangst te nemen. De actie loopt van 29 augustus tot en met 4 september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie