Afbeelding
De Kegel Family Fair

De Kegel Family Fair keert terug op 24 juni 2023!

17 maart 2023 om 16:56 Lokaal Deel je nieuws

Omdat de eerste editie een succes was delen wij graag mede dat de tweede editie van de Kegel Family Fair op Park de Kegel aan de Bovenkerkerweg 81 te Amstelveen weer gepland staat op zaterdag 24 juni 2023.

Grand Hotel Amstelveen, het Nationaal Tennis Centrum, Partycentrum de Kegel en Bistro Nice! slaan de handen weer ineen om een event neer te zetten vol met plezier en vermaak voor iedereen. Denk hierbij aan marktkraampjes, entertainment, workshops, (kinder)activiteiten, eten, drinken, muziek én een hoop gezelligheid. 

Ook dit jaar is er weer een goed doel gekoppeld aan de Kegel Family Fair, met trots mogen wij noemen dat we het KNGF blindengeleidehonden steunen. Wij zullen zelf €2,50 per bezoeker doneren en er zijn verschillende activiteiten waarbij wij geld inzamelen voor KNGF Geleidehonden. Leuk feitje is dat de toegang voor het event gratis is! 

Volg De Kegel Family Fair op Facebook en Instagram om op de hoogte geworden te houden of schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.dekegelfamilyfair.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie