Afbeelding
Google Streetview

Ziekenhuis Amstelland houdt open dag met infomarkt

8 mei 2018 om 07:30 lokaal

AMSTELVEEN Ziekenhuis Amstelland bestaat dit jaar vijftig jaar. Ter gelegenheid van het jubileum houdt het ziekenhuis op woensdag 16 mei een open huis van 16.00 tot 20.00 uur. Vanuit de hoofdingang is er variëteit aan kraampjes waar informatie te vinden is over de (medische) zorg die het ziekenhuis biedt. Er wordt onder meer informatie gegeven over vaatchirurgie, borstkankerzorg, wondzorg, kwaliteit en veiligheid, apotheek en de Maag-, Darm Leverafdeling. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in de poliklinische operatiekamer op het Behandelcentrum.

VACATURES Bij de ontmoetingsruimtes is het arbeidsmarktcafé met informatie over onze vacatures en de opleidingsmogelijkheden die er in Ziekenhuis Amstelland zijn. Belangstellenden kunnen kennismaken met verpleegkundigen en andere collega's. Zij kunnen alles vertellen over hoe leuk het is om in Ziekenhuis Amstelland te werken. Speciaal voor scholieren is er een interactieve voorstelling over het vak van verpleegkundige. Deze voorstelling wordt afgewisseld met een demonstratie van een reanimatie in het ziekenhuis. Ook hierbij is het mogelijk een handje mee te helpen. Wie verzekerd wil zijn van een plek, kan zich inschrijven via http://www.ziekenhuisamstelland.nl

Cateraar Marfo houdt tijdens het open huis een proeverij, zodat bezoekers kunnen ervaren hoe smakelijk een ziekenhuismaaltijd tegenwoordig is.

Enkele specialisten houden een korte lezing. De nadruk ligt hierbij op gezondheid, lifestyle en voeding. Er bestaat daarbij gelegenheid tot het stellen van vragen.

Omdat het operatiecomplex, het laboratorium en het behandelcentrum tot 18.00 uur nog in bedrijf zijn, is het op die afdelingen niet mogelijk om een kijkje te nemen. Deze afdelingen zijn wel vertegenwoordigd op de informatiemarkt. Gratis parkeren kan op P1, P2 en P4.

Voor meer informatie; http://www.ziekenhuisamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie