Afbeelding
Politie Amstelveen/Facebook

Opnieuw goed nieuws voor gedupeerde Roda '23-spelers

4 juli 2019 om 18:00 lokaal

AMSTELVEEN De politie Amstelveen blijft zich bezig houden met de kwestie van de diefstal van allerlei artikelen uit de kleedkamer van voetbalclub Roda '23. Gisteren kon gemeld worden dat een groot deel van de mobiele telefoons die is ontvreemd, inmiddels is teruggevonden.

Spelers van voetbalclub Roda '23 uit Amstelveen werden 28 maart de dupe van diefstal uit hun kleedkamer. Er werden onder meer mobiele telefoons en sleutels van scooters gestolen, waarmee vervolgens ook de gemotoriseerde tweewielers zelf werden ontvreemd. 

GEDUPEERDEN Begin juni kon de politie al goed nieuws melden, toen bekend werd dat drie gestolen scooters weer aan hun rechtmatige eigenaars waren overhandigd. En nu is er opnieuw heuglijk nieuws voor de gedupeerden. 'Ons VVC-team (VVC stat voor veelvoorkomende criminaliteit, red.) is daarna druk bezig geweest met de zoektocht naar de overige gestolen spullen', zo schrijft de politie op Facebook.

'In samenwerking met een ander VVC-team, aan de andere kant van het land, is het gelukt om een groot deel van de telefoons terug te vinden. We zijn druk bezig om alle telefoons op te laden en terug te geven aan de rechtmatige eigenaren. Een dankbare moeder bracht heerlijke chocola mee voor het onderzoeksteam. Super leuk en heel erg graag gedaan. Van mensen blij maken worden wij blij!'

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie