Afbeelding
Zomerfeest Bovenkerk

Bovenkerk viert op 6 juli vijfde editie van Zomerfeest

28 juni 2019 om 18:00 lokaal

BOVENKERK De vijfde editie van het Zomerfeest in Bovenkerk vindt zaterdag 6 juli van 15.00 tot 20.00 uur plaats in het Urbanuspark. Speciale gast bij deze eerste lustrumeditie is de nieuwe burgemeester Tjapko Poppens. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met de vrijwilligers die het feest organiseren en met andere bewoners van Bovenkerk. Maar Poppens komt om 16.00 uur ook langs om te ervaren hoe jong en oud samen in het Urbanuspark de zomer vieren onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Daarnaast zal hij de hoofdprijs van het Rad van Fortuin uitreiken.

Ook tijdens deze jubileumeditie van het Zomerfeest heeft het team van vrijwilligers voor een afwisselend programma gezorgd. Ook dit jaar is er weer een braderie en iedereen kan meedoen aan de taartenbakwedstrijd ´Heel Bovenkerk Bakt´. Verder komen er diverse bands optreden. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en er is een springkussen. Net als vorig jaar zijn er mooie prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin.

Ook aan eten en drinken is gedacht; van saté en hamburgers tot biologische patat. Er is ook een buitenbar en voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar.

TAARTENBAKWEDSTRIJD Echte zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent. Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). Deelnemers kunnen op 6 juli hun baksel tussen 13.30 en 14.00 uur aanleveren in de tent die dan in het Urbanuspark staat. Een deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers. Rond de klok van 18.00 uur wordt bekendgemaakt wie zich dit jaar de winnaar van 'Heel Bovenkerk Bakt' mag noemen en met de beker naar huis gaat.


Iedereen kan een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen 20 euro per kraam. Voor meer informatie per e-mail naar: lex.koot@ziggo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie