Afbeelding
Naomi Heidinga

Feestelijke slot Avond4Daagse Amstelveen

7 juni 2019 om 16:00 lokaal

AMSTELVEEN De Avond4daagse Amstelveen is donderdagavond feestelijk afgesloten. In totaal liepen circa 820 deelnemers vanaf maandag 5, 10 of 15 kilometer per avond met start en finish bij Atletiekvereniging Startbaan. Op dinsdagavond konden alle deelnemers uit voorzorg alleen de 5 kilometerroute lopen om voor het verwachte noodweer binnen te kunnen zijn. Uiteindelijk was iedereen ruim op tijd binnen voordat het onweer later op de avond losbarstte.

Volgend jaar is er weer een Avond4Daagse in Amstelveen, meldt Wil Koot van de organiserende stichting. Om het evenement ook in de toekomst voort te kunnen zetten, kan de organisatie vrijwilligers die willen helpen goed gebruiken. Meer informatie hierover is te vinden op http://www.avondvierdaagse-amstelveen.nl/vrijwilligers-2/

Verder gaat Stichting Avond4Daagse scholen motiveren om mee te doen aan het wandelevenement. Doordat diverse scholen de organisatie van deelname aan het wandelevenement tegenwoordig overlaten aan ouders, neemt het aantal deelnemende scholieren aan de Avond4Daagse af. ´Dat terwijl bewegen juist gezond is,`` aldus Koot.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie