Kinderworkshop in Museum JAN.
Kinderworkshop in Museum JAN. naomi heidinga

Kinderworkshop in Museum JAN geïnspireerd door Floris Hovers - Architect van de toekomst

Kunst

AMSTELVEEN Kinderen van 6 tot 13 jaar kunnen in Museum JAN een kinderworkshop over Floris Hovers volgen. Momenteel is in het museum werk van Hovers te zien in de tentoonstelling ‘De kunst van het spelen’. De kinderworkshops zijn op zondag 3 april van 11.00 tot 12.30 uur en 13.00 tot 14.30 uur. Op zondag 15 mei zijn er workshops van 11.00 tot 12.30 uur en 13.00 tot 14.30 uur. Deze laatste workshop is in aanwezigheid van de kunstenaar. 

Entree: gratis, ouders/begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs (museumkaart is geldig). Aanmelden via educatie@museumjan.nl

Voor kinderen die dol zijn op bouwen is de tentoonstelling ‘De kunst van het spelen’ van Floris Hovers één groot feest! De kunstenaar maakt van gerecycled materiaal speelgoed, objecten en miniaturen. Tijdens de workshop kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en bouwen ze hun droomstad als architecten van de toekomst. Geïnspireerd door Floris Hovers wordt een duurzaam kunstwerk gemaakt van doppen, rietjes, karton,ijsstokjes, tape en meer. Iedereen voegt wat aan de 3D plattegrond toe, zodat er een gezamenlijk kunstwerk uitkomt.

advertentie